Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Beleef de Kerstdagen op een landgoed

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van naaldbomen geven uw verblijf tijdens de Kerst alles voor onvergetelijke feestdagen.

Wij ontvangen u graag voor een kerstarrangement in het hotel, kerstdiner in het restaurant of een gezellige kerstborrel in het sfeervol aangeklede Koetshuis. Liever thuis van onze keuken genieten? Kies dan voor onze kerstbrunch of kerstdiner to go.

 • Kerstarrangement

  Kerstarrangement

  Reserveer een kerstarrangement bij Landgoed Huize Bergen voor ontspannen feestdagen op het landgoed. Laat het u tijdens de...
 • Kerstdiner & Kerst To Go

  Kerstdiner & Kerst To Go

  Op Tweede Kerstdag kunt u komen genieten van een 4-gangen kerstdiner in ons restaurant in het monumentale landhuis. De vele sprankelende...
 • Borrels

  Borrels

  December staat alweer bijna voor de deur en dat betekent maar één ding: de jaarlijkse kerstborrels en...

Duurzame boodschap

Uw kerstborrel met een duurzame boodschap? Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken. Zo draagt u met uw kerstdiner, kerstborrel of kerstbijeenkomst meteen een steentje bij.