Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Dutch Design Week

Dutch Design Week

Het is oktober en dat betekent Dutch Design Week! Dit 9 dagen durende evenement in Eindhoven is het grootste designevenement van Noord-Europa. De Dutch Design Week vindt plaats verspreid over 120 locaties door heel Eindhoven vol met tentoonstellingen, lezingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten. 

Een ontspannen weekend vol met Dutch Design in combinatie met heerlijk overnachten? Combineer dan een van onze arrangementen met een bezoek aan de Dutch Design week. Zo kunt u een of twee dagen ongestoord struinen door het beste van Dutch Design. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een losse hotelkamer.

Dutch Design Week + arrangement

  • bezoek de Dutch Design Week (geen tickets inclusief)
  • geniet van een 2-gangen diner in het monumentale landhuis
  • overnacht in een Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica
  • ontbijt de volgende ochtend in een van de stijlkamers
  • parkeer gratis bij het hotel
  • post al je mooie beelden van de Dutch Design Week online met gratis wifi

vanaf € 84,50 per persoon op basis van twee personen

kies een arrangement

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. U overnacht met dit arrangement in onze Deluxe hotelkamers in gastenverblijf de Botanica. bekijk onze hotelkamers

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt serveren wij in het landhuis ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan bent u welkom in de Salon.

Eindhoven - Vught

Eindhoven is vanuit Vught heel gemakkelijk bereikbaar. Zowel met eigen vervoer als met het openbaar verboer. Vanaf het hotel rijdt u binnen 2 minuten de A2 richting Eindhoven op. Met een rit van 25 minuten bereikt u het centrum. Reist u liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Vught reist u met één trein (20 minuten) naar zowel Stijp-S als Eindhoven centrum. U vindt het station op een kleine 10 minuten wandelen vanaf het hotel.

NS heeft een speciaal aanbod voor trein + ticket DDW via de NS Spoordeelwinkel.

(Let op: 19 en 20 oktober rijden er geen treinen maar bussen i.v.m. werkzaamheden bij de NS.)

Dutch Design Week

De Dutch Design Week 2019 vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 27 oktober. Meer informatie over het programma van de Dutch Design Week en tickets is te vinden op de website van de Dutch Design Week. lees meer

 

foto: Studio Drift - Flylight

Naar overzicht