Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Theaterfestival Boulevard - Den Bosch

Theaterfestival Boulevard - Den Bosch

​Theaterfestival Boulevard in Den Bosch presenteert theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek.

Boulevard is er voor de leek en de liefhebber, voor jong en oud, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak, voor iedere portemonnee, op unieke locaties in en om ’s-Hertogenbosch. Welkom! meer informatie

Hotelkamers

Combineer uw bezoek aan Theaterfestival Boulevard in Den Bosch met een overnachting op een landgoed. Overnachten doet u bij ons op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Den Bosch. Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. bekijk hotelkamers

reserveer hotelkamer

Maak gebruik van onze secret deal en ontvang 5,- korting.

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijten is mogelijk in het centraal gelegen monumentale landhuis ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan verwelkomen wij u graag in de sfeervolle Salon of buiten op het terras.

Wilt u onbezorgd genieten van uw weekendje in regio Den Bosch kies dan voor een arrangement inclusief diner.

Den Bosch & bereikbaarheid

Parkeren bij hotel Landgoed Huize Bergen is gratis. U fiets  in 15 minuten naar het centrum van Den Bosch.. Via onze receptie is het mogelijk om fietsen te huren  voor € 12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Liever onbezorgd reizen? Neem de trein en reis van station Vught naar Den Bosch in 5 minuten. Vanaf Landgoed Huize Bergen is het slechts een kleine 8 minuten lopen naar het treinstation Vught. 

Hotel reserveren

Reserveer uw hotel overnachting in de omgeving van Den Bosch gemakkelijk online of neem telefonisch contact op via 073 658 04 00

online reserveren

 

 

Hotel Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Den Bosch - Eindhoven en parkeren is bij het hotel gratis.

Naar overzicht