Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Historisch arrangement

Historisch arrangement

De geschiedenis van Vught kent vele verhalen. Leer met dit historisch arrangement de verhalen achter de Liberation Route, Nationaal Monument Kamp Vught en Landgoed Huize Bergen kennen. Allemaal zijn ze gestart met een eigen begin maar hebben elkaar uiteindelijk ontmoet. Als gast van Landgoed Huize Bergen kunt u ook nog gebruikmaken van de Augmented Reality wandelroute 'Herleef Huize Bergen'.

Historisch arrangement - 1 nacht

  • Overnachting in een van onze gastenverblijven
  • Gratis upgrade indien beschikbaar
  • Ontbijt in het monumentale landhuis
  • Diner op basis van 2-gangen traditioneel
  • Portie bitterballen van de Bourgondiër
  • Entreeticket voor Nationaal Monument Kamp Vught (let op: maandag gesloten)
  • Inclusief audiotour bij Nationaal Monument Kamp Vught
  • Fietskaart van de Liberation Route Brabant route Vught (30 km)
  • Geen reserveringskosten

vanaf € 91,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer arrangement

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Extra nacht

Natuurlijk kunt u uw verblijf verlengen met één of meer extra nachten. Neem contact op voor meer informatie via 073 658 04 00 of mail reserveringen@huizebergen.nl. 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. 

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd in het monumentale landhuis.

Lunch & diner

Het restaurant met terras is gesitueerd in het monumentale landhuis en dagelijks geopend voor lunch en diner. 

F.R.I.S.

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische hotel omgeving.  lees meer over onze maatregelen 

Fietsverhuur

Fietsen huren is mogelijk via de receptie voor 12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan even aan ons door bij uw reservering.

Liberation Route

'Vanaf het balkon van Huize Bergen, waar hij zijn hoofdkwartier heeft gevestigd, kijkt de Duitse Generaloberst Kurt Student op zondag 17 september 1944 in verbijstering naar de lucht.' Met deze zin begint luisterfragment 126 in Vught. Liberation Route Europe is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt. lees meer

Vught & Den Bosch

Vught kent een rijke historie met haar vele statige landgoederen met prachtige landhuizen. Daarnaast zijn er nog vele belangrijke bezienswaardigheden zoals Nationaal Monument Kamp Vught, Fort Isabella en Kasteel Maurick.

Ook Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf hier reist u per OV in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum of het Stedelijk Museum of beklim de Sint-Janstoren. 

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.

Op zoek naar een hotelarrangement in Nederland? Overnachten op een historische locatie? Dat kan met dit Historisch arrangement van Landgoed Huize Bergen.

Excl. toeristenbelasting p.p.p.n.
Historisch Hotelarrangement 2020

Naar overzicht