Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Fietsarrangement

Fietsarrangement

Vught, het prachtige buitengebied van Den Bosch in Brabant , biedt een geweldige omgeving voor korte en lange fietstochten. Kies voor een dag in het historische centrum van Den Bosch, fiets door naar natuurgebied de Moerputten of plan een fietstocht richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en breng onderweg een bezoek aan het indrukwekkende Nationaal Monument Kamp Vught.

Verleng uw verblijf in Vught met een overnachting en neem echt even de tijd voor alle bijzonderheden die de omgeving te bieden heeft. Word uitgerust wakker in een comfortabel bed en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet in de sfeervolle eetzalen van het monumentale landhuis voordat u weer op de fiets stapt.

3-daags fietsarrangement

  • 2 x Overnachting in een van onze gastenverblijven
  • Gratis upgrade indien beschikbaar
  • 2 x Uitgebreid ontbijt in het monumentale landhuis
  • Fietshuur gedurende 1 dag (op de 2e dag van uw verblijf)
  • 3-gangen diner o de dag van aankomst
  • Ontvangst met koffie en zoet
  • Gratis parkeren en wifi
  • Geen reserveringskosten

Vanaf € 142,50,- per persoon op basis van twee personen.

reserveer fietsarrangement 

Check-in is mogelijk vanaf 14.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd in het monumentale landhuis.

Lunch & diner

Het restaurant met terras is gesitueerd in het monumentale landhuis en dagelijks geopend voor lunch en diner. 

F.R.I.S.

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische hotel omgeving.  lees meer over onze maatregelen 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. bekijk de hotelkamers

Den Bosch & omgeving

Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf het hotel reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Per fiets kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 20 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het cultuurhistorische decor en pauzeer met een heerlijke Bosschebol op het terras. Plan een vaartocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan Het Noordbrabants Museum voor werken van Van Gogh of Jheronimus Bosch. In Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend. lees meer over de omgeving >

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis. Ook het laden van elektrische voertuigen is mogelijk.

Op zoek naar fietsarrangementen in Nederland? Wat dacht je van een weekendje weg en fietsen in Brabant? Dat kan met dit fietsarrangement van Landgoed Huize Bergen.

Exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.
Fietsarrangement Brabant 2020

Naar overzicht