Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
pre-kerstdiner

pre-kerstdiner

Geen tijd met kerst maar toch met vrienden of familie in kerstsfeer genieten van een uitgebreid kerstdiner? Dan bieden de pre-kerstdiners bij landgoed huize bergen uitkomst.

Zondag 17 december kunt u in de Villa al komen genieten van een 4 of 5-gangen kerstdiner. Na een smaakmakende amuse van de chef kunt u gaan genieten van verschillende voortreffelijke gerechten. Het menu bestaat op basis van uw keuze uit 4- of 5-gangen. We sluiten af met een heerlijk grand dessert. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde authentieke stijlkamers en de geur van dennenbomen geven deze pre-kerstdiners alvast de juiste sfeer.

pre-kerstdiner

4-gangen pre-kerstmenu € 44,50 p.p. 
5-gangen pre-kerstmenu € 52,50 p.p.

menu pre-kerstdiner

Graag houden wij rekening met uw dieetwensen. Wij vragen u dit op tijd door te geven zodat wij voor u een aangepast menu kunnen samenstellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een kindermenu te reserveren. Wij ontvangen u graag tussen 18.00 en 20.00 uur voor aanvang van het pre-kerstdiner.

wijnarrangement

4-gangen wijnarrangement € 28,00 p.p.
5-gangen wijnarrangement € 34,00 p.p. 

privé stijlkamer

Bent u met een groot gezelschap en wilt u in een wat intiemere sfeer genieten van dit pre-kerstdiner dan kunt u al vanaf 12 personen een privé stijlkamer te reserveren. Vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.  

reserveren

U kunt aan tafel tussen 18:00 en 20:00 uur. Reserveren van een tafel kan via reserveringen@huizebergen.nl of telefonisch via 073 6580 400. 

hotel & vervoer

Het is mogelijk om uw pre-kerstdiner te combineren met een overnachting op ons landgoed. Zo wordt u de volgende ochtend uitgerust wakker en kunt u indien gewenst nog kiezen voor een ontbijtbuffet. Uw auto parkeert u gratis op het landgoed en ook elektrisch laden is mogelijk.

Natuurlijk willen wij dat onze gasten na een gezellige borrel ook weer veilig op weg naar huis gaan. Het landgoed ligt op loopafstand van station Vught waardoor reizen per openbaar vervoer ook mogelijkheden biedt. Met de trein reist u binnen 5 minuten naar Den Bosch of binnen 25 minuten naar Eindhoven. Indien gewenst kijken wij met u mee naar de mogelijkheden voor het organiseren van taxivervoer. 

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw .

Naar overzicht