Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
2-daags shop arrangement

2-daags shop arrangement

Hippe conceptstores, trendy modewinkels en mooie boetiekjes. Shoppen in 's-Hertogenbosch is shoppen in een uniek cultuurhistorisch decor, zowel in de grotere winkelstraten als in de sfeervolle zijstraatjes.

2-daags shop arrangement

  • Overnachting in een tweepersoons hotelkamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 3-gangendiner op de dag van aankomst
  • Portie bitterballen van de Bourgondiër
  • Stadsplattegrond 's-Hertogenbosch
  • Shopperbag Landgoed Huize Bergen
  • Boutique brochure 's-Hertogenbosch met de beste shop tips
  • Gratis parkeren en wifi

vanaf € 79,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer shop arrangement

Check-in is mogelijk vanaf 14.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Koopzondag 

Niet gelukt om alle winkels te bezoeken in een dag, het is elke zondag koopzondag in de binnenstad van Den Bosch.  Op deze koopzondagen zijn de winkels doorgaans geopend van 12.00 tot 17.00 uur.  

Tips 

KOEKWAUS Deze cadeauwinkel van twee Bossche zussen is er eentje om vrolijk van te worden. KOEKWAUS staat vol met mooie producten van gevestigde ontwerpers, maar ook van studenten en starters.

OAK is een mini-warenhuis waar je blij van wordt en waar Marieke (eigenaresse) altijd al van droomde. OAK is betaalbaar, origineel, fun en stijlvol.  ontdek meer shopping hotspots in Den Bosch.

Ontbijt, lunch & diner

Na een lange dag shoppen niet meer de deur uit maar toch genieten van een drankje? Breng dan een bezoek aan de Salon in de Villa voor een goed glas wijn, koud biertje of lekker drankje bij de open haard of buiten op het bordes. In de monumentale Villa kunt u ook terecht voor lunch en diner in een van de authentieke stijlkamers.

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. bekijk onze hotelkamers

Bereikbaareid 's-Hertogenbosch

Hotel Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Nederland en is zeer goed bereikbaar via de A2. Binnen 10 minuten staat u met de auto in centrum Den Bosch en in slechts 21 minuten in Eindhoven. Parkeren doet u bij het hotel voor de deur en is op het landgoed geheel gratis.

Ook reizen per Openbaar Vervoer is mogelijk. Het treinstation Vught ligt op 10 min loopafstand van het landgoed. U reist binnen 5 minuten naar centraal station Den Bosch. Zo heeft u geen zorgen om parkeren in het centrum en u kunt nog genieten van een drankje op het terras. 

Fietsverhuur

Fietsen huren is mogelijk via de receptie voor 12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan even aan ons door bij uw reservering.

Exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.
Shop arrangement Den Bosch 2018

Naar overzicht