Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Culinair arrangement

Culinair arrangement

Bent u een liefhebber van culinair genieten, fantastische wijnen en wilt u even een weekendje weg? Dan is dit culinaire hotelarrangement bij Landgoed Huize Bergen in regio Den Bosch misschien precies wat u zoekt. Kom genieten op ons landgoed en beleef het ideale weekendje weg. 

3-daags Culinair arrangement

  • 2 x Overnachting in een van onze gastenverblijven
  • Gratis upgrade indien beschikbaar
  • 2 x Uitgebreid ontbijt in het monumentale landhuis
  • 4-gangen diner op de dag van aankomst
  • Ontvangst met koffie en zoet
  • Gratis parkeren en wifi 
  • Geen reserveringskosten

vanaf € 140,- per persoon op basis van twee personen

reserveer arrangement 

Check-in is mogelijk vanaf 14.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd in het monumentale landhuis.

Restaurant

Het restaurant met terras is gesitueerd in het monumentale landhuis en dagelijks geopend voor lunch en diner. 

F.R.I.S.

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische hotel omgeving.  lees meer over onze maatregelen 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. bekijk de hotelkamers

Hotelkamer Den Bosch  
Deluxe hotelkamer in de Botanica

Extra nacht

Natuurlijk kunt u uw verblijf verlengen met één of meer extra nachten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel 073 658 04 00 of mail reserveringen@huizebergen.nl. 

Den Bosch

Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf het landgoed reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bosschebol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum of het Stedelijk Museum voor gevarieerde tentoonstellingen. Ook in Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend.

Fietsverhuur

Fietsen huren is mogelijk via de receptie voor 12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan even aan ons door bij uw reservering.

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.

Op zoek naar leuke culinaire arrangementen in Nederland? Wat dacht je van een weekendje weg en lekker culinair dineren? Dat kan met dit Culinair arrangement van Landgoed Huize Bergen.

Exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.

Naar overzicht