Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
3-daags culinair arrangement

3-daags culinair arrangement

Bent u een liefhebber van culinair genieten, fantastische wijnen en wilt u even een weekendje weg? Dan is dit Culinair Arrangement bij Landgoed Huize Bergen in regio Den Bosch misschien precies wat u zoekt. Kom genieten op ons landgoed en beleef het ideale weekendje weg. 

3-daags culinair arrangement

  • 2 x overnachting in tweepersoons hotelkamer
  • Upgrade naar Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica
  • 2 x ontbijt in monumentale Villa
  • 3-gangen diner op de dag van aankomst in monumentale Villa
  • Portie bitterballen van de Bourgondiër geserveerd in de Salon
  • Gratis parkeren en wifi 
  • Geen reserveringskosten

vanaf € 129,- per persoon op basis van twee personen

reserveer arrangement 

Check-in is mogelijk vanaf 14.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt serveren wij in de centraal gelegen monumentale Villa ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon. 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. bekijk onze hotelkamers

Hotelkamer Den Bosch  

Extra nacht

Natuurlijk kunt u uw verblijf verlengen met één of meer extra nachten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel 073 658 04 00 of mail reserveringen@huizebergen.nl. 

Den Bosch

Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf ons landgoed reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bosschebol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum of het Stedelijk Museum voor gevarieerde tentoonstellingen. Ook in Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend.

Fietsverhuur

Fietsen huren is mogelijk via de receptie voor 12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan even aan ons door bij uw reservering.

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.

Exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.

Naar overzicht