Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Seizoensarrangement - 1 nacht

Seizoensarrangement - 1 nacht

Geniet in de zon op het terras van een lokale lekkernij, huisgemaakte gin, een lokaal biertje of een goed glas wijn. Ga shoppen in het historische centrum van Den Bosch, struin meteen even door het Museumkwartier, breng een bezoek aan NM Kamp Vught of wandel over de Loonse en Drunense Duinen. Er is meer dan genoeg te ontdekken en te beleven in dit prachtige buitengebied van Den Bosch.

Seizoensarrangement 

  • Ontvangst met lokale lekkernij
  • Overnachting in een tweepersoons hotelkamer
  • Upgrade naar Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica
  • Uitgebreid ontbijt in de monumentale Villa
  • Diner op basis van 2-gangen op de dag van aankomst 
  • Gratis parkeren en wifi
  • Geen reserveringskosten

vanaf € 84,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer arrangement

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. U overnacht met dit arrangement in onze Deluxe hotelkamers in gastenverblijf de Botanica. bekijk onze hotelkamers

Extra nacht

Natuurlijk kunt u uw verblijf verlengen met één of meer extra nachten of kies voor het 3-daags culinair arrangement. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel 073 658 04 00 of mail reserveringen@huizebergen.nl. 

Ontbijt

Voor het ontbijt heeft u nu de keuze uit 'ontbijt op bed' service of een geserveerd ontbijt in het restaurant van het centraal gelegen landhuis. 

Lunch & diner

Ons restaurant is gelegen in het monumentale landhuis. Voor onze gasten zijn wij geopend. Lunch en diner is uitsluitend mogelijk op basis van reservering. Daarnaast bieden wij bijzonder aangename alternatieve voor in het park of op de hotelkamer.

F.R.I.S.

Wij hanteren F.R.I.S. om u een veilige en hygiënische hotel omgeving te bieden.  lees meer over onze maatregelen 

Den Bosch

De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen. Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod. Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bossche bol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, beklim de toren van de Sint Jan of breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum Den Bosch. In Den Bosch zijn ook op zondag de winkels geopend. www.bezoekdenbosch.nl  

Vanaf het hotel reist u per openbaar vervoer of in minder dan 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een mooie fietstocht van ongeveer 15 minuten.  Wilt u zelf rijden, dan staat u in minder dan 10 minuten in hartje centrum Den Bosch.

Fietsverhuur

Fietsen huren is mogelijk via de receptie voor €12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan even aan ons door bij uw reservering.

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.

 

Excl. toeristenbelasting per persoon per nacht. 

Naar overzicht