Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
2-daags zomer arrangement

2-daags zomer arrangement

Geniet van het zonnetje in het park of geniet onder de schaduw van de bomen op het terras terwijl u de lokale lekkernij van Vught proeft. Daarna een dag op pad in het historische centrum van Den Bosch of spring op de fiets en ontdek de Brabantse natuur. 

2-daags zomer arrangement

  • Ontvangst met lokale lekkernij: Vughtenaartje
  • 1 x overnachting in tweepersoons Deluxe hotelkamer in de Botanica
  • Uitgebreid ontbijt in de monumentale Villa
  • 2-gangen diner op de dag van aankomst 
  • Gratis parkeren en wifi 

vanaf € 74,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer zomer arrangement

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

extra nacht

Reserveer nu uw extra nacht inclusief ontbijt vanaf € 89,- per kamer per nacht. U kunt deze extra nacht reserveren via de reserveringsmodule bij stap 4. extra services.

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt serveren wij in de centraal gelegen monumentale Villa ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon. 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. U overnacht met dit arrangement in onze nieuwste hotelkamers in de Botanica. bekijk onze hotelkamers

Den Bosch

Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf ons landgoed reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bosschebol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum of het Stedelijk Museum voor een tentoonstelling van Van Gogh of Jheronimus Bosch. Ook in Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend.

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.

 

Excl. toeristenbelasting per persoon per nacht.
Zomer arrangement Brabant 2018

Naar overzicht