Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
2-daags seizoens arrangement

2-daags seizoens arrangement

Geniet bij de warmte van de haard van een lokale lekkernij en een goed glas wijn. Ga shoppen in het historische centrum van Den Bosch, breng een bezoek aan NM Kamp Vught of struin door het Museumkwartier in Den Bosch. Er is meer dan genoeg te ontdekken en te beleven in de omgeving van het landgoed.

2-daags seizoens arrangement

  • Ontvangst met lokale lekkernij
  • 1 x overnachting in tweepersoons Deluxe hotelkamer in de Botanica
  • Uitgebreid ontbijt in de monumentale Villa
  • 2-gangen diner op de dag van aankomst 
  • Gratis parkeren en wifi 

vanaf € 84,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer arrangement

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

extra nacht

Reserveer nu uw extra nacht inclusief ontbijt vanaf € 89,- per kamer per nacht. U kunt deze extra nacht reserveren via de reserveringsmodule bij stap 4. extra services.

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt serveren wij in de centraal gelegen monumentale Villa ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon.

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. U overnacht met dit arrangement in onze Deluxe hotelkamers in gastenverblijf de Botanica. bekijk onze hotelkamers

Den Bosch

De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen. Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf het landgoed reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. 

Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bossche bol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, beklim de toren van de Sint Jan of breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum of het Design Museum Den Bosch voor een tentoonstelling. In Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend.

Shop tips? Bezoek www.denboschpaktjein.nl

Fietsverhuur

Fietsen huren is mogelijk via de receptie voor 12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan even aan ons door bij uw reservering.

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.

 

 

Excl. toeristenbelasting per persoon per nacht. 2019

Naar overzicht