Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
uitstekend
"Nieuwe kamer met goede bedden. Mooi sanitair. Prachtige omgeving. Even heerlijk ontspannen in een prachtig landhuis. Hele nette correcte bediening. Binnen paar minuten in centrum Den Bosch. Geen negatieve opmerkingen." via TripAdvisor

Hotel nabij Den Bosch

Een hotel op korte afstand van centrum Den Bosch, omgeven door prachtige natuur en uit de drukte van de stad? Bekijk de mogelijkheden van Landgoed Huize Bergen en combineer uw citytrip met een overnachting in een historisch hotel. In Den Bosch valt ontzettend veel te doen en te beleven. In de binnenstad vindt u tal van leuke winkels, unieke boetiekjes, musea en historische bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er veel kroegjes, cafés en restaurants. Houdt u van zoet? Breng dan een bezoek aan Jan de Groot, specialist in de echte Bosschebollen. reserveren

 hotelkamers   restaurant   7,5 hectare landgoed   gratis parkeren

Den Bosch ligt op slechts 10 minuten rijden van hotel Landgoed Huize Bergen. Parkeert u in parkeergarage St.-Jan, dan staat u midden in het centrum. Ook reizen per Openbaar Vervoer is mogelijk. Treinstation Vught ligt op 8 minuten loopafstand van het hotel en een bushalte bevindt zich op 400 meter afstand aan de Vlasmeersestraat. 

ontdek meer over dit hotel en regio Den Bosch  

hotelkamers restaurant arrangementen omgeving

Juist een hotel buiten de stad Den Bosch!

Op zoek naar een hotel bij Den Bosch? Ontdek het prachtige buitengebied van deze historische stad. Bij Landgoed Huize Bergen verblijft u omringd door natuur, op korte afstand van het historische centrum van Den Bosch en met gratis parkeren.

Als gast van Landgoed Huize Bergen heeft u de mogelijkheid om fietsen te huren! De omgeving van Landgoed Huize Bergen biedt volop mogelijkheden voor lange en korte fietstochten. Vanaf het hotel fietst u in slechts 15 minuten een prachtige route naar Den Bosch.