Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
uitstekend
"Nieuwe kamer met goede bedden. Mooi sanitair. Prachtige omgeving. Even heerlijk ontspannen in een prachtig landhuis. Hele nette correcte bediening. Binnen paar minuten in centrum Den Bosch. Geen negatieve opmerkingen." via TripAdvisor

Overnachten nabij Den Bosch

Een hotel op korte afstand van centrum Den Bosch, omgeven door prachtige natuur en uit de drukte van de stad? Bekijk de mogelijkheden van Landgoed Huize Bergen en combineer uw citytrip met een overnachting in een historisch hotel.

In Den Bosch valt ontzettend veel te doen en te beleven. In de binnenstad vindt u tal van leuke winkels, unieke boetiekjes, musea en historische bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er veel kroegjes, cafés en restaurants. Houdt u van zoet? Breng dan een bezoek aan Jan de Groot, specialist in de echte Bosschebollen.

Hotelkamers

Onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. Van Cosy tweepersoons hotelkamers in de Zwaluw tot luxe Junior Entresol Suites in de Botanica. bekijk hotelkamers >

105 hotelkamers  |  arrangementen

centrum Den Bosch

Den Bosch ligt op slechts 10 minuten rijden van hotel Landgoed Huize Bergen. Parkeert u in parkeergarage St.-Jan, dan staat u midden in het centrum. Ook reizen per Openbaar Vervoer is mogelijk. Treinstation Vught ligt op 8 minuten loopafstand van het hotel en een bushalte bevindt zich op 400 meter afstand aan de Vlasmeersestraat. U vindt ons centraal in Brabant.

meer informatie over hotel Landgoed Huize Bergen >