Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Sssst Secret Deal ontvang 5,- korting op de kamerprijs  ontdek hoe

onvergetelijke ontmoetingen

Met een verblijf bij Landgoed Huize Bergen draagt u direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees hoe

Asperge arrangement

Asperge arrangement

De asperge, ook wel de 'koningin onder de groente' genoemd, staat weer op de kaart! Boek een asperge arrangement en geniet van de asperges uit Brabant.

Met dit culinaire arrangement wordt u de mogelijkheid geboden een (fiets)tocht te maken naar Aspergeboerderij van Iersel waar u wordt getrakteerd op warme aspergetaart. Op de dag van aankomst geniet u bij ons van een aspergemenu in de stijlvolle eetkamers van de Villa. Tot slot serveren wij u heerlijke aspergebitterballen in de Salon of op het terras, een lekkernij voor iedereen die van asperges houdt!

2-daags asperge arrangement

  • Overnachting in Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica
  • Ontbijtbuffet in de monumentale Villa
  • 3-gangen aspergediner op de dag van aankomst
  • Portie ambachtelijke aspergebitterballen
  • Fietsroute naar Aspergeboerderij van Iersel in Udenhout
  • Koffie/thee met warme aspergetaart bij Aspergeboerderij van Iersel

vanaf € 89,- per persoon op basis van twee personen.

reserveer het asperge arrangement

Liever langer verblijven met dit asperge arrangement? Reserveer uw extra nacht(en) vanaf € 89,- per kamer per nacht inclusief ontbijt.

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt serveren wij in de centraal gelegen monumentale Villa ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon. 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. U overnacht met dit arrangement in onze nieuwste hotelkamers in de Botanica. bekijk onze hotelkamers

Den Bosch & omgeving

Aspergeboerderij van Iersel ligt op 20 km afstand in Udenhout aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, wij hebben voor u een fietsroute van 43 km samengesteld vanaf Landgoed Huize Bergen naar de aspergeboerderij en weer terug. Heeft u geen eigen fietsen bij u, dan bieden wij de mogelijkheid fietsen te huren voor € 12,50 per fiets per dag. 

Heeft u even genoeg van het platteland, dan ligt Den Bosch op een kleine afstand van het landgoed. U reist gemakkelijk zelf of per OV naar dit historische centrum. lees meer

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.

Excl. toeristenbelasting per persoon per nacht.
Asperge Arrangement Brabant 2018

Naar overzicht

Vragen? Wij helpen u graag - Sjeel