Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Pssst Secret Deal ontvang 5,- korting op uw hotelkamer  ontdek hoe

onvergetelijke ontmoetingen

Met een verblijf bij Landgoed Huize Bergen draagt u direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees hoe

2-daags historisch arrangement

2-daags historisch arrangement

De geschiedenis van Vught kent vele verhalen. Leer met dit historisch arrangement de verhalen achter de Liberation Route, Nationaal Monument Kamp Vught en Landgoed Huize Bergen kennen. Allemaal zijn ze gestart met een eigen begin maar hebben elkaar uiteindelijk ontmoet. Als gast van Landgoed Huize Bergen kunt u ook nog gebruikmaken van de Augmented Reality wandelroute 'Herleef Huize Bergen'.

historisch arrangement

 • Overnachting in Deluxe hotelkamer in de Botanica
 • Ontbijt in de monumentale Villa
 • 2-gangen diner op de dag van aankomst
 • Portie bitterballen van de Bourgondiër geserveerd in de Salon 
   
 • Entreeticket voor Nationaal Monument Kamp Vught (let op maandag gesloten)
 • Inclusief audiotour bij Nationaal Monument Kamp Vught
 • Informatieboekje over de Liberation Route
 • Fietskaart van de Liberation Route regio Vught (159 km) en/of Rondje Historisch Vught (29 km)
 • Geen reserveringskosten, gratis parkeren en wifi

vanaf € 94,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer arrangement

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

extra nacht

Reserveer nu uw extra nacht inclusief ontbijt vanaf € 89,- per kamer per nacht op basis van beschikbaarheid. U kunt deze extra nacht reserveren via de reserveringsmodule bij stap 4. extra services.

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt, lunch en diner serveren wij in het centraal gelegen monumentale landhuis. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon of op zonnige dagen buiten op het terras.

Fietsverhuur

Fietsen huren is mogelijk via de receptie voor 12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan even aan ons door bij uw reservering.

Liberation Route Europa

'Vanaf het balkon van Huize Bergen, waar hij zijn hoofdkwartier heeft gevestigd, kijkt de Duitse Generaloberst Kurt Student op zondag 17 september 1944 in verbijstering naar de lucht.' Met deze zin begint luisterfragment 126 in Vught. Liberation Route Europe is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt. lees meer

Vught & Den Bosch

Vught kent een rijke historie met haar vele statige landgoederen met prachtige landhuizen. Daarnaast zijn er nog vele belangrijke bezienswaardigheden zoals Nationaal Monument Kamp Vught, Fort Isabella en Kasteel Maurick.

Ook Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf hier reist u per OV in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum of het Stedelijk Museum of beklim de Sint-Janstoren. 

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.

Excl. toeristenbelasting per persoon per nacht.

Naar overzicht

Vragen? Wij helpen u graag - Sjeel