Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Sssst Secret Deal ontvang 5,- korting op de kamerprijs  ontdek hoe

onvergetelijke ontmoetingen

Met een verblijf bij Landgoed Huize Bergen draagt u direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees hoe

Jazz in Duketown

Jazz in Duketown

Jazz in Duketown, van 18 t/m 21 mei 2018, 4 dagen lang veel muziek en bourgondisch genieten in de straten van ‘s-Hertogenbosch tijdens het Pinksterweekend. 

Genieten van de muziek en artiesten van Jazz in Duketown maar de drukte van de stad in de nacht liever vermeiden? Reserveer dan een overnachting bij hotel Landgoed Huize Bergen op een steenworp afstand van het centrum Den Bosch. 

Meer informatie over Jazz in Duketown op www.jazzinduketown.nl.

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. bekijk onze hotelkamers

reserveer hotelkamer

Den Bosch & bereikbaarheid

Parkeer gratis op het landgoed en fiets in 15 minuten naar het centrum van Den Bosch. Via onze receptie is het mogelijk om fietsen te huren  voor € 12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Liever onbezorgd reizen? Neem de trein en reis van station Vught naar Den Bosch in 5 minuten. Vanaf Landgoed Huize Bergen is het slechts een kleine 8 minuten lopen naar het treinstation.

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijten is mogelijk in het centraal gelegen monumentale landhuis ook kun u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan verwelkomen wij u graag in de sfeervolle Salon. 

Hotel Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Den Bosch - Eindhoven en parkeren is bij het hotel gratis.

Naar overzicht

Vragen? Wij helpen u graag - Sophie