Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Wij gaan weer open!

onvergetelijke ontmoetingen

Met een verblijf bij Landgoed Huize Bergen draagt u direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees hoe

Fietsarrangement - 2 nachten

Fietsarrangement - 2 nachten

Vught, het prachtige buitengebied van Den Bosch in Brabant , biedt een geweldige omgeving voor korte en lange fietstochten. Kies voor een dag in het historische centrum van Den Bosch, fiets door naar natuurgebied de Moerputten of plan een fietstocht richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en breng onderweg een bezoek aan het indrukwekkende Nationaal Monument Kamp Vught.

Verleng uw verblijf in Vught met een overnachting en neem echt even de tijd voor alle bijzonderheden die de omgeving te bieden heeft. Word uitgerust wakker in een comfortabel bed en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet in de sfeervolle eetzalen van het monumentale landhuis voordat u weer op de fiets stapt.

3-daags fietsarrangement

  • 2 x overnachting in tweepersoons hotelkamer 
  • Upgrade naar een Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica
  • 2 x ontbijt 
  • fietshuur gedurende 1 dag
  • 2-gangen diner traditioneel in het restaurant op de dag van aankomst
  • portie bitterballen van de Bourgondiër geserveerd in de Salon of op het terras
  • gratis parkeren en wifi
  • geen reserveringskosten

Vanaf € 139,- per persoon op basis van twee personen.

reserveer fietsarrangement 

Check-in is mogelijk vanaf 14.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Ontbijt

Voor het ontbijt heeft u nu de keuze uit 'ontbijt op bed' service of een geserveerd ontbijt in het restaurant van het centraal gelegen landhuis. 

Lunch & diner

Ons restaurant is gelegen in het monumentale landhuis. Voor onze gasten zijn wij geopend. Lunch en diner is uitsluitend mogelijk op basis van reservering. Daarnaast bieden wij bijzonder aangename alternatieve voor in het park of op de hotelkamer.

F.R.I.S.

Wij hanteren F.R.I.S. om u een veilige en hygiënische hotel omgeving te bieden.  lees meer over onze maatregelen 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. Met dit arrangement overnacht u in de Deluxe hotelkamers in gastenverblijf de Botanica. bekijk de hotelkamers

F.R.I.S.

Wij hanteren F.R.I.S. om u een veilige en hygiënische hotel omgeving te bieden.  lees meer over onze maatregelen 

Den Bosch & omgeving

Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf het hotel reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Per fiets kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 20 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het cultuurhistorische decor en pauzeer met een heerlijke Bosschebol op het terras. Plan een vaartocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan Het Noordbrabants Museum voor werken van Van Gogh of Jheronimus Bosch. In Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend. lees meer over de omgeving >

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis. Ook het laden van elektrische voertuigen is mogelijk.

 

Fietsarrangement Brabant 2020. Exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.

Naar overzicht

F.R.I.S.

Wij hanteren F.R.I.S. om u en andere gasten een veilige en hygiënische hotel, restaurant en meeting omgeving te bieden. Wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen.

volgende ervaring ›

Fysieke afstand

Onze faciliteiten en services zijn aangepast op de norm van 1,5 meter afstand. Om deze afstand te waarborgen bieden wij nu niet standaard een Stayover Service. Wenst u deze service wel, geef dit dan aan bij de receptie op de dag van aankomst of...

volgende ervaring ›

Rechts aanhouden

Door altijd rechts te lopen in gangen en op paden houden wij rekening met afstand tot elkaar. Ook geldt er op veel plaatsen eenrichtingsverkeer en gebruiken wij één ingang en één uitgang. De juiste looprichting...

volgende ervaring ›

Infectie & besmetting beperken

Wij geven extra aandacht voor contactoppervlakken en aanraakpunten in en om de hotelkamer, in het restaurant, bij vergaderruimtes en in al onze algemene ruimtes. Daarnaast bieden wij u desinfectiepunten aan. Wij vragen u vaker uw handen te wassen...

volgende ervaring ›

Samen tegen corona

Wij communiceren en adviseren proactief tijdens uw verblijf en vragen hiervoor uw begrip en medewerking. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze FRIS-functionaris.

volgende ervaring ›

Vragen? Wij helpen u graag.