Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Pssst Secret Deal ontvang 5,- korting op uw hotelkamer  ontdek hoe

onvergetelijke ontmoetingen

Met een verblijf bij Landgoed Huize Bergen draagt u direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees hoe

3-daags fiets arrangement

3-daags fiets arrangement

Den Bosch en Vught bieden een prachtige omgeving voor korte en lange fietstochten. Plan een bezoek aan het historische en culturele centrum van Den Bosch of fiets richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en breng onderweg bijvoorbeeld een bezoek aan Nationaal Monument Kamp Vught.

Verleng uw verblijf met een overnachting bij hotel Landgoed Huize Bergen en neem de tijd voor alle bijzonderheden die de omgeving van Vught te bieden heeft. Word uitgerust wakker in een comfortabel en geniet van het ontbijtbuffet in de sfeervolle eetzalen van de monumentale Villa.

3-daags fiets arrangement

  • 2 x overnachting in tweepersoons hotelkamer 
  • Upgrade naar een Deluxe hotelkamer om gastenverblijf de Botanica
  • 2 x ontbijt in monumentale Villa
  • fietshuur gedurende 1 dag
  • 2-gangen diner op de dag van aankomst
  • portie bitterballen van de Bourgondiër geserveerd in de Salon
  • gratis parkeren en wifi 
  • geen reserveringskosten

vanaf € 139,- per persoon op basis van twee personen

reserveer fiets arrangement 

Check-in is mogelijk vanaf 14.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt serveren wij in de centraal gelegen monumentale Villa ook kunt u hier terecht voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon. 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. bekijk onze hotelkamers

Den Bosch & omgeving

Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf ons landgoed reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Per fiets kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bosschebol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum of het Stedelijk Museum voor een tentoonstelling van Van Gogh of Jheronimus Bosch. Ook in Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend. lees meer over de omgeving >

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.
 

Exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.
Fietsarrangement Brabant 2019.

Naar overzicht

Vragen? Wij helpen u graag.