Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

onvergetelijke ontmoetingen

Met een verblijf bij Landgoed Huize Bergen draagt u direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees hoe

Seizoensarrangement

Seizoensarrangement

Geniet in de zon op het terras van een lokale lekkernij, huisgemaakte gin, een lokaal biertje of een goed glas wijn. Ga shoppen in het historische centrum van Den Bosch, struin meteen even door het Museumkwartier, breng een bezoek aan NM Kamp Vught of wandel over de Loonse en Drunense Duinen. Er is meer dan genoeg te ontdekken en te beleven in dit prachtige buitengebied van Den Bosch.

Seizoensarrangement - 1 nacht

  • Overnachting in een van onze gastenverblijven
  • Gratis upgrade indien beschikbaar
  • Portie bitterballen van de Bourgondiër
  • Uitgebreid ontbijt in het landhuis
  • Diner op basis van 2-gangen menu van de chef 
  • Gratis parkeren en wifi
  • Geen reserveringskosten

vanaf € 77,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer arrangement

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. bekijk de hotelkamers

Extra nacht

Natuurlijk kunt u uw verblijf verlengen met één of meer extra nachten of kies bijvoorbeeld voor het 3-daags culinair arrangement

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd in het monumentale landhuis.

Lunch & diner

Het restaurant met terras is gesitueerd in het monumentale landhuis en dagelijks geopend voor lunch en diner. 

F.R.I.S.

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische hotel omgeving.  lees meer over onze maatregelen 

Den Bosch

De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen. Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod. Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bossche bol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, beklim de toren van de Sint Jan of breng een bezoek aan het NoordBrabants Museum Den Bosch. In Den Bosch zijn ook op zondag de winkels geopend. www.bezoekdenbosch.nl  

Vanaf het hotel reist u per openbaar vervoer of in minder dan 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een mooie fietstocht van ongeveer 15 minuten.  Wilt u zelf rijden, dan staat u in minder dan 10 minuten in hartje centrum Den Bosch.

Fietsverhuur

Fietsen huren is mogelijk via de receptie voor €12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan even aan ons door bij uw reservering.

Landgoed Huize Bergen in Vught is zeer goed bereikbaar via de A2 Eindhoven - Den Bosch en parkeren is bij het hotel gratis.

Op zoek naar een leuk hotelarrangement in Nederland? Overnachting met diner in Brabant? Dat kan met dit seizoensarrangement van Landgoed Huize Bergen.

 

Excl. toeristenbelasting p.p.p.n.

Naar overzicht

F.R.I.S.

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische hotel, restaurant en meeting omgeving. Wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen.

volgende ervaring ›

Fysieke afstand

Onze faciliteiten en services zijn aangepast op de norm van 1,5 meter afstand. Om deze afstand te waarborgen bieden wij nu niet standaard een Stayover Service. Wenst u deze service wel, geef dit dan aan bij de receptie op de dag van aankomst of...

volgende ervaring ›

Rechts aanhouden

Door altijd rechts te lopen in gangen en op paden houden wij rekening met afstand tot elkaar. Ook geldt er op veel plaatsen eenrichtingsverkeer en gebruiken wij één ingang en één uitgang. De juiste looprichting...

volgende ervaring ›

Infectie & besmetting beperken

Wij geven extra aandacht voor contactoppervlakken en aanraakpunten in en om de hotelkamer, in het restaurant, bij vergaderruimtes en in al onze algemene ruimtes. Daarnaast bieden wij u desinfectiepunten aan. Wij vragen u vaker uw handen te wassen...

volgende ervaring ›

Samen tegen corona

Wij communiceren en adviseren proactief tijdens uw verblijf en vragen hiervoor uw begrip en medewerking. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze FRIS-functionaris.

volgende ervaring ›

Vragen? Wij helpen u graag.