Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

onvergetelijke ontmoetingen

Met een verblijf bij Landgoed Huize Bergen draagt u direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees hoe

Kerstarrangementen

Kerstarrangementen

Onbezorgd genieten tijdens de feestdagen met onze kerstarrangementen! Ieder jaar hopen we toch stiekem allemaal een beetje op een witte Kerst. Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u tijdens de feestdagen het behaaglijke kerstgevoel met een kerstarrangement in het hotel.

Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen geven uw verblijf alles voor een onvergetelijke Kerst.

Kerstarrangement - 1 nacht

 • Ontvangst met winterse lekkernij
 • Overnachting in een van onze gastenverblijven
 • Uitgebreid kerstontbijt 
 • 4-gangen kerstdiner in het sfeervolle restaurant
 • Overal fonkelende lichtjes
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis parkeren en wifi

Comfort hotelkamer in het Koetshuis € 127,00 per persoon
Deluxe hotelkamer in de Botanica € 135,00 per persoon

reserveer 1 nacht 

Kerstarrangement - 2 nachten 

 • Ontvangst met winterse lekkernij
 • 2 x Overnachting in een van onze gastenverblijven
 • 2 x Uitgebreid kerstontbijt 
 • 4-gangen kerstdiner, op de dag van aankomst
 • Overal fonkelende lichtjes
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis parkeren en wifi

Comfort hotelkamer in het Koetshuis € 194,50 per persoon
Deluxe hotelkamer in de Botanica € 207,00 per persoon

reserveer 2 nachten

Check-in is mogelijk tussen 14.00 en 22.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. Late check-out? Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Aankomst op kerstavond

Kiest u voor een kerstarrangement met 2 nachten met aankomst op 24 december kerstavond dan reserveren wij op Eerste Kerstdag een plaats in ons restaurant voor het 4-gangen kerstdiner. Let op ons restaurant is op Kerstavond gesloten maar wij verwijzen u graag naar een van onze collega restaurants in Vught.

Ontbijt & lunch

In het sfeervol aangeklede Koetshuis kunt u terecht voor ontbijt en lunch. Hier vindt u tevens de sfeervolle bar waar u gedurende de dag en avond kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje. 

Kerstdiner

Het team in de keuken heeft veel aandacht besteed aan het samenstellen van een 4-gangen kerstdiner. Wij verwelkomen u graag aan tafel tussen 18.30 en 19.00 uur voor aanvang van het diner om 19.30 uur. 

* Zodra het kerstmenu klaar is delen wij dat hier met u.

Hotelkamers

Onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. 

kerstarrangementen Brabant kerstarrangementen Brabant
Deluxe hotelkamer in de Botanica

Activiteiten 

Kerstwandeling

Tijdens deze dagen kunt u genieten van een wandeling over ons prachtige park, door het nabijgelegen park Reeburg of rijd naar de prachtige Loonse en Drunense Duinen in Brabant. Na een lange wandeling bent u natuurlijk van harte welkom voor een warme kop chocolademelk of een goed glas wijn bij de open haard. Voor wie wil zijn er spelletjes beschikbaar.

Winter Efteling

De Winter Efteling is geopend tijdens de feestdagen! Vanaf Landgoed Huize Bergen rijdt u binnen 25 minuten naar dit magische winter wonderland. Kijk op de website van de Efteling voor het bestellen van uw tickets. meer informatie

Extra overnachting 

Wilt u uw verblijf verlengen met een extra overnachting na de feestdagen neem dan contact op met onze afdeling reserveringen via 073 658 04 00 voor de actuele beschikbaarheid.  Wij maken zo samen met u graag een kerstarrangement op maat.

Contact

Heeft u vragen over onze kerstarrangementen of reserveert u liever telefonisch, neem dan altijd vrijblijvend contact op. 

 073 658 04 00

 

kerstarrangementen  kerstarrangement

Het kerstarrangement is inclusief btw en exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.
kerstarrangement, kerstarrangementen 2020

Naar overzicht

F.R.I.S.

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische hotel, restaurant en meeting omgeving. Wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen.

volgende ervaring ›

Fysieke afstand

Onze faciliteiten en services zijn aangepast op de norm van 1,5 meter afstand. Om deze afstand te waarborgen bieden wij nu niet standaard een Stayover Service. Wenst u deze service wel, geef dit dan aan bij de receptie op de dag van aankomst of...

volgende ervaring ›

Rechts aanhouden

Door altijd rechts te lopen in gangen en op paden houden wij rekening met afstand tot elkaar. Ook geldt er op veel plaatsen eenrichtingsverkeer en gebruiken wij één ingang en één uitgang. De juiste looprichting...

volgende ervaring ›

Infectie & besmetting beperken

Wij geven extra aandacht voor contactoppervlakken en aanraakpunten in en om de hotelkamer, in het restaurant, bij vergaderruimtes en in al onze algemene ruimtes. Daarnaast bieden wij u desinfectiepunten aan. Wij vragen u vaker uw handen te wassen...

volgende ervaring ›

Samen tegen corona

Wij communiceren en adviseren proactief tijdens uw verblijf en vragen hiervoor uw begrip en medewerking. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze FRIS-functionaris.

volgende ervaring ›

Vragen? Wij helpen u graag.