Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Flexwerkplek huren

Op zoek naar een flexwerkplek in regio Den Bosch - Vught? Is thuiswerken niet goed mogelijk voor de juiste concentratie, huur dan een flexplek bij Landgoed Huize Bergen. Zo geniet u van lekkere koffie, ruimte, uitzicht en een mooie omgeving terwijl u in alle rust kunt doorwerken. Voor nu zijn wij het ideale thuiswerk kantoor weg van huis. meer informatie

✓ werktafel en stoel       ✓ koffie en thee       ✓ gratis parkeren       ✓ WiFi

Komt u bij ons thuiswerken, dan reserveren wij een flexwerkplek in de vorm van een zaal of hotelkamer voor u voor een hele dag. De 'flexzaal' of  is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Wilt u juist graag werken in een flexkamer, dan krijgt u in gastenverblijf de Botanica de fijnste plek tot uw beschikking. Een werkplek is te huren voor een (mid)dag, of zelfs voor een hele week.

Vanaf € 59,- per dag
Vanaf € 275,- per week

De flexwerkplek is beschikbaar van 07:00 tot 23:00 uur.

Een flexplek en dus ook een flexzaal is per persoon en mogen niet worden gebruikt voor meetings.

contact opnemen

Lunch op de flexwerkplek

Met een flexplek op een landgoed is het nemen van pauze helemaal niet moeilijk. Het prachtige park staat tot uw beschikking voor het strekken van de benen tijdens een korte wandeling, telefoon gesprek of voor de nodige portie inspiratie. Ook voor lunch kan worden gezorgd op basis van take-away. Helaas is het restaurant voor niet hotelgasten gesloten i.v.m. de maatregelen.

Workation

Staycation? Nee Workation! Staat er een deadline in de agenda en is rust en concentratie echt noodzakelijk maar maakt het werkleven thuis dat onmogelijk? Combineer uw werkplek voor 2 dagen met een hotelovernachting, lunch en diner. 

Coronaproof flexwerkplek

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische omgeving, wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen. lees meer