Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
hoogtepunten

✓ sfeervol
✓ excellente service
✓ tot 175 personen
✓ hotelkamers
✓ goed bereikbaar
​✓ gratis parkeren

 

Feestlocatie Den Bosch en omgeving

Voor een feestlocatie verhuur nabij Den Bosch moet u bij Landgoed Huize Bergen zijn. Wat denkt u van het diner in een van onze authentieke stijlkamers? Bij ons is het zeer goed mogelijk om een onvergetelijk feest te vieren. We denken graag met u mee om er een feest op maat van te maken. We hebben hiervoor zelfs 2 specialisten die met u meedenken. Heeft u speciale wensen wat betreft het culinaire gedeelte? Wilt u op de feestlocatie een groot diner? Graag verrassen wij u met smaakvolle menu’s en fijne gerechten. Het diner kan in diverse zalen worden opgediend. Onze monumentale Villa is diverse stijlkamers rijk.

Feestlocatie verhuur Den Bosch geschikt voor zowel kleine als grote groepen

Voor hoeveel mensen wilt u de feestlocatie huren Den Bosch? Grote groepen van 175 personen zijn zeker welkom bij ons. Ook kunt u met een klein gezelschap genieten op onze feestlocatie. Wilt u in alle rust en met veel privacy dineren? Wij regelen het voor u. Maak kennis met onze verrassende wijnen. Heeft u interesse in een high wine of een shared dinning? Vertel ons zeker uw wensen en wij maken voor u een voorstel op maat.

Overnachting nodig bij feestlocatie huren Den Bosch en omstreken?

Wilt u bij de feestlocatie Den Bosch ook graag kunnen overnachten? Dan zit u bij ons precies helemaal goed. We hebben meer dan 100 hotelkamers en uiteraard staat er elke morgen een fantastisch ontbijt voor u klaar. Als u met uw gasten bij ons overnacht, kunt u net zo lang feesten als u maar wilt. De volgende ochtend mag u in onze prachtige omgeving nog in alle rust nagenieten. Wilt u informatie? Vraag dit geheel vrijblijvend aan via onze website.