Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

beleef de feestdagen op een landgoed

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van naaldbomen geven uw verblijf tijdens de Kerst alles voor onvergetelijke feestdagen.

Wij ontvangen u graag voor een kerstdiner op Tweede Kerstdag, kerstarrangement in het hotel of een kerstborrel

Kerstdiner

Kerstdiner

Geen dagenlange voorbereidingen maar alleen maar genieten van een heerlijk kerstdiner in goed gezelschap? Op Tweede Kerstdag kunt u komen genieten van een 5-gangen kerstdiner in ons restaurant in het monumentale landhuis.

De vele sprankelende lichtjes, brandende vuurkorven op het bordes en het prachtige park al dan niet bedekt met een deken van verse sneeuw creëren, samen met goed gezelschap, een onvergetelijke kerstbeleving.

Kerstdiner

Chef Ian heeft samen met zijn team weer een verrassend 5-gangen kerstmenu samengesteld. Na een smaakmakende amuse van de chef kunt u gaan genieten van verschillende voortreffelijke gerechten. Het kerstdiner bestaat uit 5 gangen met als laatste gang een heerlijk dessert. 

5-gangen kerstmenu  57,50 per persoon
kinderen t/m 11 jaar  24,50 per persoon

U kunt aan tafel tussen 17.30 en 18.00 uur.

Graag houden wij rekening met uw dieetwensen. Wij vragen u dit bij uw reservering al door te geven zodat wij een aangepast menu kunnen samenstellen. Voor de kinderen hebben wij een speciaal kindermenu.

Kerstmenu

Bekijk hier het 5-gangen kerstmenu.

Wijnarrangement

Wijnen spelen bij het diner een belangrijke rol. Uiteraard kunnen wij u assisteren in het maken van de keuzes voor de juiste combinatie van wijn en spijs. Dit kan door middel van het aanbevelen van een wijn van onze wijnkaart bij de gerechten of middels een 5-gangen wijnarrangement voor 35,- per persoon. 

Onbezorgd genieten?
U kunt ook kiezen voor een compleet arrangement met 5-gangen kerstdiner, wijnarrangement, tafelwaters en afsluitend koffie/thee met friandises voor  99,- per persoon.
 

Reserveren

Het is aan te bevelen om uw reservering voor het kerstdiner tijdig te plaatsen. Wij ontvangen uw reserveringen graag via het reserveringsformulier, telefonisch via 073 658 04 00 of per mail via reserveringen@huizebergen.nl.

kerstdiner reserveren

 

 

kerstdiner 2019

Naar overzicht

Duurzame boodschap

Uw Kerst met een duurzame boodschap? Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken. Zo draagt u met uw kerstdiner, kerstborrel of kerstbijeenkomst meteen een steentje bij.  lees meer