Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

beleef de feestdagen op een landgoed

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van naaldbomen geven uw verblijf tijdens de Kerst alles voor onvergetelijke feestdagen.

Wij ontvangen u graag voor een kerstdiner op Tweede Kerstdag, kerstarrangement in het hotel of een kerstborrel

Borrels

Borrels

December staat alweer bijna voor de deur en dat betekent maar één ding: de jaarlijkse kerstborrels en kerstdiners. Bij Landgoed Huize Bergen zijn er volop mogelijkheden voor een sfeervolle decemberbijeenkomst!

Wat dacht u van een intieme borrel in het landhuis, een bruisende feestavond in de Koetszaal of uitgebreid dineren. We denken graag met u mee om er een fantastische jaarafsluiting of opening van te maken! 

lees meer over de mogelijkheden van een kerstborrel of kerstdiner

Wilt u meer weten over het organiseren van een kerstborrel of decemberbijeenkomst op Landgoed Huize Bergen, dan kijken wij graag samen met u naar een passend aanbod. Bel 073 658 04 00 voor persoonlijk advies of  vraag direct online een offerte aan.

offerte aanvragen

 

Naar overzicht

Duurzame boodschap

Uw Kerst met een duurzame boodschap? Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken. Zo draagt u met uw kerstdiner, kerstborrel of kerstbijeenkomst meteen een steentje bij.  lees meer