Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

beleef de feestdagen op een landgoed

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van naaldbomen geven uw verblijf alles voor onvergetelijke feestdagen.

Volop mogelijkheden! Wij ontvangen u graag voor een kerstdiner, kerstarrangement in het hotel of bijvoorbeeld een zakelijke kerstborrel

Kerstarrangementen

Kerstarrangementen

Ieder jaar hopen we toch stiekem allemaal een beetje op een witte Kerst. Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u tijdens de feestdagen het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen geven uw hotelverblijf alles voor een onvergetelijke Kerst.

2-daags kerstarrangement

  • Ontvangst met winterse lekkernij
  • Overnachting in een Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica
  • Uitgebreid kerstontbijt in de sfeervol aangeklede stijlkamers
  • 5-gangen kerstdiner in de authentieke landhuis
  • Vuurkorven voor het roosteren van marshmallows in de middag
  • Geen reserveringskosten 
  • Gratis parkeren en wifi

vanaf 114,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer kerstarrangement

3-daags kerstavond arrangement

Lekker lang weg? U kunt ook kiezen voor een extra overnachting op Kerstavond. Deze avond serveren wij geen kerstdiners maar is het wel mogelijk te reserveren in ons restaurant op basis van a la carte.  reserveer kerstavond arrangement

Check-in is mogelijk tussen 14.00 en 22.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

ontbijt, lunch & diner

In de monumentale Villa kunt u terecht voor ontbijt lunch en diner. Hier vindt u tevens de sfeervolle Salon waar u gedurende de dag en avond kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Tijdens de feestdagen is het restaurant geopend voor lunch tussen 12.00 en 15.00 uur. 

Deluxe hotelkamer

Onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. Reserveert u dit kerstarrangement direct bij ons dan overnacht u in een deluxe hotelkamer in de Botanica.  

activiteiten & tips

Kerstwandeling

Tijdens deze dagen kunt u genieten van een wandeling over ons prachtige park of door het nabijgelegen park Reeburg. Bij de Salon staan er gedurende de middag brandende vuurkorven voor het roosteren van marshmallows. Daarnaast bent u van harte welkom in het landhuis voor een warme kop chocolademelk of een goed glas wijn bij de open haard. Voor wie wil zijn er spelletjes beschikbaar.

Winter Efteling

De Winter Efteling is geopend tijdens de feestdagen! Vanaf Landgoed Huize Bergen rijdt u binnen 25 minuten naar dit magische winter wonderland. Kijk op de website van de Efteling voor het bestellen van uw tickets. meer informatie

IJsbaan Vught

Van 14 december tot 6 januari staat er in Vught een ijsbaan. meer informatie


inclusief btw en exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.

Naar overzicht

duurzame boodschap

Uw kerstbijeenkomst met een duurzame boodschap? Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken.   lees meer