Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

beleef de feestdagen op een landgoed

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van naaldbomen geven uw verblijf tijdens de Kerst alles voor onvergetelijke feestdagen.

Wij ontvangen u graag voor een kerstdiner op Tweede Kerstdag, kerstarrangement in het hotel of een kerstborrel

Kerstarrangement

Kerstarrangement

Onbezorgd genieten met een kerstarrangement! Ieder jaar hopen we toch stiekem allemaal een beetje op een witte Kerst. Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u tijdens de feestdagen het behaaglijke kerstgevoel met dit kerstarrangement. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen geven uw hotelverblijf alles voor een onvergetelijke Kerst.

2-daags kerstarrangement

  • Ontvangst met winterse lekkernij
  • Overnachting in een Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica
  • Uitgebreid kerstontbijt in de authentieke Villa
  • 5-gangen kerstdiner in het sfeervolle restaurant, aanvang 18:00 uur 
  • Vuurkorven voor het roosteren van marshmallows in de middag
  • Geen reserveringskosten en gratis parkeren en wifi

Vanaf € 135,- per persoon op basis van twee personen.

reserveer kerstarrangement

Check-in is mogelijk tussen 14.00 en 22.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

Ontbijt & lunch

In de Villa kunt u terecht voor ontbijt en lunch. Hier vindt u tevens de sfeervolle Salon waar u gedurende de dag en avond kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Tijdens de feestdagen serveren wij het kerstontbijt tussen 8.00 en 10.30 uur en is het restaurant geopend voor lunch tussen 12.00 en 15.00 uur.  

Kerstdiner

Chef Ian van Vessem heeft samen met zijn team veel aandacht besteed aan het samenstellen van een 5-gangen kerstdiner. Wij verwelkomen u graag aan tafel tussen 17.30 en 18.00 uur voor aanvang van het diner om 18.30 uur. 
bekijk het kerstmenu

Deluxe hotelkamer

Onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. Reserveert u dit kerstarrangement direct bij Landgoed Huize Bergen dan ontvangt u een gratis upgrade naar een deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica. 

Extra overnachting 

Wilt u uw verblijf verlengen met een extra overnachting op Kerstavond of juist langer blijven na de feestdagen neem dan contact op met onze afdeling reserveringen via 073 658 04 00 voor de actuele beschikbaarheid.  Wij maken zo samen graag een kerstarrangement op maat.

Ons restaurant is op Kerstavond gesloten maar wij verwijzen u graag naar een van onze collega restaurants in Vught via bezoekvught.nl .

Activiteiten 

Kerstwandeling

Tijdens deze dagen kunt u genieten van een wandeling over ons prachtige park of door het nabijgelegen park Reeburg. Bij de Salon staan er gedurende de middag brandende vuurkorven voor het roosteren van marshmallows. Daarnaast bent u van harte welkom in het landhuis voor een warme kop chocolademelk of een goed glas wijn bij de open haard. Voor wie wil zijn er spelletjes beschikbaar.

Winter Efteling

De Winter Efteling is geopend tijdens de feestdagen! Vanaf Landgoed Huize Bergen rijdt u binnen 25 minuten naar dit magische winter wonderland. Kijk op de website van de Efteling voor het bestellen van uw tickets. meer informatie

IJsbaan Vught

Van 13 december 2019 tot 5 januari 2020 kan er volop geschaatst worden op de IJsbaan Vught. meer informatie

Bosch Winterparadijs

Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020 wordt de Parade in Den Bosch omgetoverd tot Bosch’ Winterparadijs. De plek om samen te zijn met familie, vrienden of andere dierbaren. Waar je samen rondom Joris’ Kerstboom of in het prachtige overdekte horecapaviljoen terug- en vooruitblikt. meer informatie

inclusief btw en exclusief toeristenbelasting p.p.p.n. 
kerstarrangementen 2019

Naar overzicht

Duurzame boodschap

Uw Kerst met een duurzame boodschap? Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken. Zo draagt u met uw kerstdiner, kerstborrel of kerstbijeenkomst meteen een steentje bij.  lees meer