Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

beleef de feestdagen op een landgoed

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van naaldbomen geven uw verblijf alles voor onvergetelijke feestdagen.

Volop mogelijkheden! Wij ontvangen u graag voor een kerstdiner, kerstarrangement in het hotel of bijvoorbeeld een zakelijke kerstborrel

Kerstdiner

Kerstdiner

Geen dagenlange voorbereidingen maar alleen maar genieten van een heerlijk diner in goed gezelschap? Op Tweede Kerstdag kunt u komen genieten van een 5-gangen kerstdiner in de monumentale Villa.

De vele sprankelende lichtjes, brandende vuurkorven op het bordes en het prachtige park al dan niet bedekt met een deken van verse sneeuw . Het knetterende hout in de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen creëren samen met goed gezelschap een onvergetelijke kerstbeleving.

kerstdiner

Na een smaakmakende amuse van de chef kunt u gaan genieten van verschillende voortreffelijke gerechten. Het kerstdiner bestaat uit 5 zorgvuldig samengestelde gangen met als laatste gang een heerlijk dessert. 

5-gangen kerstmenu  57,50 per persoon
kinderen t/m 11 jaar  24,50 per persoon

U kunt aan tafel tussen 18.00 en 18.30 uur. Graag houden wij rekening met uw dieetwensen. Wij vragen u dit op tijd door te geven zodat wij een aangepast menu kunnen samenstellen. Voor de kinderen hebben wij een speciaal kindermenu.

kerstmenu

bekijk hier het 5-gangen kerstmenu

wijnarrangement

Wijnen spelen bij het diner een belangrijke rol. Uiteraard kunnen wij u assisteren in het maken van de keuzes voor de juiste combinatie van wijn en spijs. Dit kan door middel van het aanbevelen van een wijn van onze wijnkaart bij de gerechten of middels een 5-gangen wijnarrangement voor 35,- per persoon. 

Onbezorgd genieten?
U kunt ook kiezen voor een compleet arrangement met 5-gangen kerstdiner, wijnarrangement, tafelwaters en afsluitend koffie/thee met friandises voor  99,- per persoon.
 

privé stijlkamer

Bent u met een groot gezelschap en wilt u in een wat intiemere sfeer genieten van dit kerstdiner dan kunt u al vanaf 12 personen een privé stijlkamer te reserveren. Vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.  

reserveren

Het is aan te bevelen om uw reservering tijdig te plaatsen. Wij ontvangen uw reserveringen graag via 073 658 04 00 of per mail via reserveringen@huizebergen.nl.

kerstdiner reserveren

 

Naar overzicht

duurzame boodschap

Uw kerstbijeenkomst met een duurzame boodschap? Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken.   lees meer