Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Marjolein

Facilitair Manager

"Een onvergetelijke beleving zit ook in de kleine details. Die moeten kloppen."

volgende ervaring ›

Edwin

Les Clefs d'Or

"Wat een heerlijkheid. Wat een een mooie stek. Wat een rust. Wat een behulpzaam en vriendelijk personeel. Lekker ontbeten en een diner voor 45 personen genuttigd. Mooie nieuwe hotelkamers in de Botonica. Wij gaan hier zeker...

volgende ervaring ›

Jeroen

F&B Service manager

"Van een romantisch diner voor 2 tot een droombruiloft, voor mij is er altijd de motivatie om gasten met een onvergetelijke ervaring ons landgoed te laten verlaten."

volgende ervaring ›

-

ABN AMRO

"Mooie locatie, flexibele organisatie. Men speelt erg snel in op veranderingen in het programma. Mooie kamers, goed eten."

volgende ervaring ›

Daan

kok

"Inspiratie voor gerechten halen we uit 'geheimen van achter het kolenfornuis', het kookboek van de familie Van Beuningen."  

volgende ervaring ›

Tine

verjaardag vieren

"In een prachtige kader en met zomerweer half oktober je verjaardag vieren op dit Landgoed was een echt feest. Wij genoten buiten nog van een drankje, dineerden lekker in de villa, sliepen in comfortabele kamers en sloten dit feestweekend af...

volgende ervaring ›

Anita Oud

Centrum voor Conflicthantering

"Al een aantal jaar reserveren wij bij Landgoed Huize Bergen ruimte voor onze mediationopleidingen. De service die zij bieden is essentieel voor onze opleiding, en op zo’n mooie locatie is het goed vertoeven. Het is goed...

volgende ervaring ›

Hoe heeft u uw verblijf ervaren? Laat het ons weten en deel uw eigen onvergetelijke ontmoeting of bekijk de recensie van onze bezoekers!

Schrijf zelf een ervaring

Les Clefs d'Or - Edwin

"Wat een heerlijkheid. Wat een een mooie stek. Wat een rust. Wat een behulpzaam en vriendelijk personeel. Lekker ontbeten en een diner voor 45 personen genuttigd. Mooie nieuwe hotelkamers in de Botonica. Wij gaan hier zeker terugkomen." - via Tripadvisor

Verjaardag vieren - Tine

"In een prachtige kader en met zomerweer half oktober je verjaardag vieren op dit Landgoed was een echt feest. Wij genoten buiten nog van een drankje, dineerden lekker in de villa, sliepen in comfortabele kamers en sloten dit feestweekend af met een uitgebreid ontbijt. Het was top! "

Centrum voor Conflicthantering - Anita Oud

Al een aantal jaar reserveren wij bij Landgoed Huize Bergen ruimte voor onze mediationopleidingen. De service die zij bieden is essentieel voor onze opleiding, en op zo’n mooie locatie is het goed vertoeven. Het is goed bereikbaar en de medewerkers denken mee en zijn zeer gastvrij naar onze cursisten.

GH Events - Geert Hendriks

Samenwerken met Landgoed Huize Bergen is een plezier op zich. De telefonische contacten verlopen altijd heel prettig en ook als we een opdracht komen uitvoeren wordt er altijd fijn mee gedacht. Prachtige locatie en omgeving om activiteiten te ontplooien en uit te voeren. Plaats van rust en ontspanning, kortom, top locatie!