Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Congrescentrum in Brabant

In Brabant, op een steenworp afstand van Den Bosch, ligt het prachtige congrescentrum Landgoed Huize Bergen. Hier vindt u een warme en huiselijke sfeer, een hartelijke ontvangst en uitstekende service. Vergaderen bij Landgoed Huize Bergen is effectief samenkomen in een sfeervolle ambiance.

ontwaak door het gefluit van vogels

Zoekt u een congrescentrum voor een meerdaagse bijeenkomst, dan verzorgen wij graag uw overnachting in een van onze 105 hotelkamers. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar in de eetzaal van de monumentale Villa waarna uw gasten uitgerust kunnen starten met de dag.

congrescentrum met sociaal karakter

De authentieke Villa werd vroeger bewoond door het bijzondere, sociaal bewogen echtpaar Van Beuningen. Het echtpaar had een groot hart en stelde hoge prioriteit aan het helpen van hun medemens. Dit gedachtegoed is tot op de dag van vandaag nog altijd behouden gebleven in congrescentrum Landgoed Huize Bergen. Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. lees meer >

Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant t.o.v. Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Door ligging aan de A2 is het congrescentrum zeer goed bereikbaar maar ook reizen per openbaar vervoer is mogelijk.