Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
-

In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering.

Condoleance op Landgoed Huize Bergen

Samenkomen voor een afscheid bij Landgoed Huize Bergen doet u in een huiselijke en stijlvolle ambiance. U kunt ten aller tijde rekenen op een gastvrijheid service en betrokkenheid van al onze medewerkers. Wij hopen enkele zorgen uit handen te kunnen nemen en een mooie bijdrage te leveren aan het aanstaande afscheid. De afscheidsbijeenkomst wordt op een persoonlijke en hartelijke wijze verzorgd. In een eigen ruimte kunt u in alle rust en privacy bijeenkomen voor het herdenken van uw dierbare.

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende ruimtes voor een (uitvaart)dienst, koffietafel, condoleance of een samenkomst. De capaciteit varieert van 10 tot 175 personen. Samen met u en de uitvaartverzorger, zullen wij in goed overleg komen tot een programma, de gewenste zaalindeling en eventuele aankleding van de locatie. 

download condoleance brochure

meer informatie afscheidsbijeenkomst 

Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. 

Landgoed Huize Bergen in Vught ligt op korte afstand van de A2 Den Bosch – Eindhoven. Vanwege deze centrale ligging is het landgoed zeer goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ons landgoed.