Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Buitenceremonie

7,5 hectare | 100 + gasten | het park

Jullie huwelijksvoltrekking buiten op een zonnige dag onder de eeuwenoude bomen. Het is de droom van veel bruidsparen om in de zomer buiten te trouwen. Het landgoed biedt verschillende mooie plekjes voor het opbouwen van jullie buitenceremonie.

Foto Ringelberg Fotografie

Ceremonieruimte 9

de Gele logeerkamer

58 m2 | 50 gasten 

Dit is eigenlijk wel onze mooiste ceremonieruimte. Jullie staan hier centraal in de met zonlicht verlichte erker terwijl jullie gasten de ruimte verder vullen.

Foto FotografiePlus

Ceremonieruimte 8

de Zitkamer

58 m2 | 50 gasten

Licht, ruim en met uitzicht over het park, de Zitkamer is een prachtige ruimte voor een grotere huwelijksceremonie in het landhuis. Jullie kunnen kiezen voor een opstelling in de richting van het balkon of juist richting de open haard.

Foto Thamar Esveld

 

 

Ceremonieruimte 6

Slaapkamer van meneer en mevrouw

41 m2 | 30 gasten 

Willen jullie een intieme kleine ceremonie, dan is een huwelijksceremonie in stijlkamer 6 fantastisch. De mooie houten vloer, erker, open haard en champagnekleurige wandbespanning zijn ontzettend stijlvol.

Foto Tim Wouters

 

 

Ceremonie in het Koetshuis

de Koetszaal

95 m2  | 70 gasten

Hebben jullie veel gasten tijdens de ceremonie en laat het weer het niet toe om dit buiten plaats te laten vinden. 

Foto Noortje Dalhuijsen

Huwelijksceremonie in Vught

Dromen jullie van een huwelijksceremonie op een landgoed? Landgoed Huize Bergen is al geruime tijd een officiële trouwlocatie van de gemeente Vught. Dit houdt in dat jullie elkaar op het landgoed officieel het ‘jawoord’ kunnen geven; binnen en buiten. Ook op zondag! informatie aanvragen

De huwelijksvoltrekking is te boeken via de afdeling burgerzaken van de gemeente. Voor informatie met betrekking tot jullie huwelijksceremonie in de gemeente Vught verwijzen wij graag naar de website van de gemeente.

Ceremonieruimtes

Een aantal ruimtes en het prachtige park zijn uitermate geschikt voor een huwelijksceremonie. Het aantal gasten wat in deze ceremonie ruimte past is afhankelijk van de gewenste opstelling, richting en oppervlakte. Met onze basisopstelling kleden wij de ceremonie mooi aan en daarnaast zijn jullie natuurlijk vrij om de ruimte verder te decoreren.

De ceremonie is eigenlijk het middelpunt van jullie trouwdag. Aan jullie de keuze of je kiest voor een traditionele huwelijksceremonie of juist kiest voor een bijzonder en persoonlijk ritueel. Droom jij van jouw entree via een lang gangpad of liever een ceremonie in een intieme cirkel? Willen jullie trouwen in de winter, een vintage bruiloft of juist trouwen in de zomer

blog vol bruiloft ideeën 

HomeTrouwen & Feesten > Trouwlocatie > Ceremonie