Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
alles op één locatie

✓ ceremonie
✓ receptie
✓ dineren
✓ feesten
✓ bruidssuite
​✓ hotelkamers

Bruiloft locatie Brabant

U zoekt naar bruiloft locatie verhuur Brabant? Wist u dat wij een hele mooie locatie voor u hebben? Kijk eens op de website van Landgoed Huize Bergen. Wij bevinden ons dichtbij Den Bosch en we hebben voor u een fantastische trouwlocatie te huur. Wat betekent trouwen op onze locatie? Hier kunt u in alle rust genieten van deze prachtige dag in uw leven. Samen met uw partner, vrienden en familie wordt dit een onvergetelijke dag in een prachtige natuurlijke omgeving. Wij doen er in elk geval alles aan om er een fantastische bruiloft van te maken. Geeft u uw ja-woord onder de eeuwenoude beuk? Wat denkt u van een uitgebreid diner in een van onze stijlkamers? U houdt wel van een dansje? Ooit gedacht uw huwelijksdans te maken onder onze authentieke klok in het Koetshuis? Natuurlijk sluiten jullie de bruiloft af in onze bruidssuite.

Een prachtige bruiloft locatie verhuur Brabant

Uw bruiloft op een locatie in Brabant vieren? U bent van harte welkom op Landgoed Huize Bergen. Ons landgoed bevindt zich in Vught. Het authentieke landhuis heeft verschillende stijlkamers. Wilt u de ceremonie het liefst binnen vieren of is het weer misschien een spelbreker, dan kan dat heel goed in een van deze prachtige, authentieke kamers. Ook zijn deze zalen zeer geschikt voor het bruiloftsdiner. U verwacht ’s avonds veel gasten? In ons Koetshuis is zeker ruimte voor 175 gasten Geniet met elkaar in deze sfeervolle feestzaal.

Persoonlijk advies bij bruiloft locatie huren Brabant

U wilt onze bruiloft locatie huren Brabant? Heeft u een weddingplanner ingeschakeld of organiseert u alles zelf? Maak zeker ook gebruik van de expertise van onze specialisten. Lian heeft al heel wat bruidsparen met raad en daad terzijde gestaan. Het is haar specialisatie om samen met jullie de perfecte bruiloft samen te stellen. Kiest u voor een klassieke bruiloft? Uitgebreid dineren met ingedekte tafels, kaarsen en 5 gangen? Of toch liever wat informeler met een heerlijke buiten BBQ. Wij denken graag met jullie mee. Kijk voor tips en inspiratie op onze inspiratie pagina's.