Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
highlights

natuurlijke omgeving ✓
break-out ruimte ✓
hotelkamers ✓
gratis parkeren ✓
goed bereikbaar met OV ✓
7,5 hectare landgoed ✓
nabij Den Bosch ✓

Bijzondere vergaderlocatie

U vindt de bijzondere vergaderlocatie van Landgoed Huize Bergen rustig gelegen aan de rand van Vught in Brabant. Nabij het historische centrum van Den Bosch en centraal ten opzichte van Eindhoven en Tilburg, maar toch midden in het prachtige groen. Op het landgoed van ruim 7,5 hectares zijn diverse bijzondere vergaderlocaties die u kunt ontdekken. Zo kunt u samenkomen met een klein gezelschap in de monumentale Villa, uw gasten inspireren tijdens een congres in de Pauw of vergaderen in de Bloembinderij. 

Ontwaak door het gefluit van vogels

Heeft u een meerdaagse bijeenkomst dan verzorgen wij graag uw overnachting in een van onze 105 hotelkamers. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in de eetzaal van de monumentale Villa waarna u uitgerust kunt starten met uw dag.

hoe bijzonder wilt u het hebben

Een picknick onder de eeuwenoude beuk, een afsluitende borrel in de Salon of een workshop schapendrijven in het park? Veel is mogelijk en wij horen het graag.

Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant t.o.v. Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Door ligging aan de A2 is de vergaderlocatie zeer goed bereikbaar maar ook reizen per openbaar vervoer is mogelijk.