Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
tip

Kies voor een sweet table gevuld met lekkere zoete items in plaats van voor één taart. Zo is er voor ieder wat wils. 

de locatie voor jullie babyborrel

Een babyborrel op Landgoed Huize Bergen, gelegen nabij Den Bosch in Brabant, staat garant voor intimiteit, huiselijkheid en een uitmuntende service. Hier kunnen jullie samen met vrienden en familie onbezorgd genieten van die prachtige zoon of dochter.

onbezorgd genieten

De maanden voorafgaand aan de babyborrel zijn betoverend, maar ook inspannend. Ons team neemt voor jullie de gastvrije taken over op deze onvergetelijke dag. Alles wordt verzorgd, zodat u niets anders rest dan te genieten van de sfeer, uw vrienden en familie en natuurlijk uw kleine wonder.

De monumentale Villa heeft een intiem karakter en is uitermate geschikt voor een feestelijk samenzijn in kleine kring. Op frisse dagen steken wij de open haard graag voor u aan en als de zon schijnt kunt u buiten genieten van een hapje en een drankje op het bordes. Verwacht u meer gasten, dan kunt u kiezen voor het Koetshuis.

Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant ten opzichte van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven en is daarmee ideaal wanneer uw gasten uit verschillende streken moeten komen. Parkeren is gratis en tevens reizen per openbaar vervoer is mogelijk.

Ook is het mogelijk om uw gasten te laten overnachten in een van onze 105 hotelkamers. bekijk hotelkamers